Hårtap?

Få tilbake håret på 3 måneder!
Hårkur for kvinner & menn

Gratis frakt


NB! Vi er dessverre utsolgt. Meld din interesse her

Clair's hårkur er en hårkur som inneholder kun sikre naturprodukter, som blir produsert på en urtefarm i USA. Hårkuren inneholder et DHT blokkeringsmiddel som heter Sag Dvergpalme (LSESR) som reduserer håravfall og åpner de hårsekkene som har lukket seg så de kan produsere hår igjen.


Hårkuren som gir selvtilliten tilbakeUniversitetet i Nevada testet Clair's Hårkur på 100 personer. Hele 89 fikk en forbedrende effekt, og ønsket videre bruk. Hårkuren ble stadfestet som en sikker og bra hårkur. Hårkuren kan også brukes på kreftpasienter som har mistet håret grunnet cellegiftNaturlige ingredienser, uten bi-virkninger

Hårkuren inneholder Aloe Vera og Jojoba. Eller "mirakelplantene" mange kaller dem. Dette fordi de inneholder så mange mineraler og vitaminer som gir økt hårvekst. Hårkuren har ikke noen bi-virkninger.

Enkel i bruk, uten rot og søl

Clair's hårkur påfører du direkte i hodebunnen. Vask håret før du legger deg og påfør 10-20 draper på ønsket område. Masser det velduftende middelet godt inn i hodebunnen. Neste morgen vaskes den ut. Dette gjør du hver dag i 3 måneder.

Referanser fra fornøyde brukere

Etter 3 måneder var hårveksten tilbake.

Du får:


  • Ingen farlige bi-virkninger
  • Raskt resultat - Se endring etter noen måner
  • Enkel i bruk - påfør direkte i hodebunnen
  • Få selvtilliten tilbake
  • Rask og diskré levering (2-4 dager)
  • Sikker betaling med kort
  • Full returrett om du ikke er fornøyd
  • 100% risikofritt kjøp
  • Fungerer på både kvinner og menn
  • Kjøp flere flasker og få rabatt

Håravfall Hos Menn

400 000 norske menn lider av hårtap. 40% av alle menn har hårtap i varierende grad ved fylte 35 år. 60% av menn i 60 års alder har synlig hårtap. Håravfallet vokser med alderen.

Håravfall starter som regel i 20-30 års alderen og følger et karakteristisk mønster. Først høye tinninger, og deretter blir hårgrensen formet som en M. Gjenværende hår er ofte finere og
gror saktere. Noen menn er følsomme for det mannlige kjønnshormonet androgen. Hormonet får hårsekkene til å skrumpe inn. Til slutt blir hårsekkene så små at de ikke produserer hår lenger.

Men hårsekkene er fortsatt i live. Clairs hårkur åpner hårsekkene igjen. Menn mister også håret ved jernmangel, darlig kosthold, cellegift og stress.Hårtap Hos Kvinner

Kvinner kan også miste håret, og det er ca 100 000 kvinner i Norge som sliter med det. Kvinner er ekstra utsatt om skallethet er utbredt i familien. Den kvinnelige varianten er ofte begrenset til toppen av hodet. I stedet for store hårtap, blir kvinnene ofte bare diffust tynnere i håret. Kvinner kan også miste hår ved stramme hestehaler, hårruller og fletter som gjør at hårfestet rykke stadig bakover.

Også ved svangerskap, sykdommer i skjoldbruskkjertelen, kjønnssykdommer, høy feber, sukkersyke, leddgikt, jernmangel, infeksjoner og avsluttet behandling av p-piller.


For maksimal effekt anbefaler vi at du bruker den i 3 måneder. En flaske varer i 1 måned. Prisen er inkludert GRATIS frakt i en begrenset periode

NB! Vi er dessverre utsolgt. Meld din interesse ved å forhåndsbestille